Nic nie będę kombinował, za biedny jestem na kupno czegoś na rok, kupię pojazd 2-3 lata więc będzie pewnie z fakturą, także nawet o takich akcjach nie myślę. Wiem, że te 3 lata będę się uczył jeździć, a potem jeszcze kolejne kilka :wink: dlatego takie rozwiązanie wydaje mi się najrozsądniejsze z mojej perspektywy.
Przesiadka na jednoślad....
Zwiń
X
-
hotrain, ja dostałem ostatnio taką propozycję
i myślę, ze jakbym takiego szukał to skusiłbym się nawet na ten nielegal, ja nie jestem święty :lol: :wink:
Posiadam na sprzedaż fajny, sprytny i poręczny skuter YAMAHA MAJESTY 125ccm 1999 r. Przebieg niecałe 19000 km (istnieje możliwość rejestracji na motorower 50ccm, kwestia dogadania...).
Jest on w wyjątkowo dobrym stanie jak na ten wiek, bezwypadkowy, posiada oryginalny lakier, nie jest zniszczony. Wszystkie osłony są całe, podzespoły mechaniczne w porządku. Oceniam go na 5 z małym minusem jedynie ze względu na wiek. Wszystko w nim jest sprawne i działa jak należy. Nie ma na tą chwilę żadnych uchybień i jest godny polecenia nawet dla znajomych. Moto (-jak na tą pojemność oczywiście) nieźle się zwija i osiąga nawet 120 km/h w dwie osoby a pali około 3-3,5l/100km, więc na obecne czasy doskonała forma oszczędnego i sprytnego transportu. Posiada duży zamykany schowek pod siedzeniem, w którym mieszczą się dwa kaski. Nie był eksploatowany przez małolata, jedyny właściciel rocznik 1963. W tej chwili jest po przeglądzie,-odebrałem go wczoraj z serwisu, gdzie przygotowano go do nowego sezonu, zostały sprawdzone wszystkie konieczne rzeczy, wymieniony olej, płyn hamulcowy, sprawdzony pasek i cały napęd,
wyregulowane hamulce, wyczyszczono i wyregulowano też gaźnik. Na tą chwilę jest bezinwestycyjny przez dłuższy czas, lać paliwo, wsiadać i do przodu!
Posiada aktualne ubezpieczenie OC na cały rok (do maja 2012 r.).
Jeśli Cię zainteresuje to szczerze polecam, a jeśli nie, to może kogoś z Twoich znajomych. Jeśli możesz to prześlij tą ofertę dalej. Dla mnie troszkę za słaby (niestety prawie 20 lat jazdy na jednośladach zmanierowały mnie na tyle, że chyba będę się rozglądał za skuterem klasy 500ccm), ale na początek do kręcenia się po mieście oraz w niedalekie trasy jest jak najbardziej OK.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hotrainszkoda, ja też nie jestem święty :|
Zamieszczone przez hotrainleff, będziesz mnie dokształcał :szeroki_usmiechsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez hotrainszkoda, ja też nie jestem święty :|
Zamieszczone przez hotrainleff, będziesz mnie dokształcał :szeroki_usmiech
11-12 czerwca jest w Lublinie imprezka hondy, dasz rade prawko odebrac do tego czasu?
czlowiek na ziemi jest tylko sekunde, nie zmieni nic a zostawi burdel
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez leffe tam, jazda na 2oo jest prosta ja cep construction ..... komplikuje sie dopiero powyzej 30 - 40 km/h :szeroki_usmiech
no moze 50-60 km/h :diabelski_usmiech :szeroki_usmiechNajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!
Komentarz
-
-
szkoda, a jak myślisz???? :lol:
wczoraj "tylko" ponad 170 km w ciągu jednego dnia :diabelski_usmiech :szeroki_usmiech
ale nigdy nie myślałem że można tak szybko jeździc po Warszawie :roll: 8) :lol:NajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez WIELKIBONGOale nigdy nie myślałem że można tak szybko jeździc po WarszawieO I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
oby tylko taki paciak :diabelski_usmiech
tu się ni ma czego wstydzić :diabelski_usmiech
no jak coś to są jeszcze dodatkowe boczne kółka :diabelski_usmiechO I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leffZamieszczone przez szkodano a ja dzisiaj - pierwsza gleba
tak, trzeba się kompletnie ubierać i uważać, uważać, uważać
straty jeżeli chodzi o moto to żadne, bo tam już nie ma czego tracić, kierownica jak była krzywa tak jest
no musiałem lusterko przykręcić.
za to nie założyłem butów i jebło mnie dość mocno podnóżkiem od tyłu, w bucie w tym miejscu jest ochraniacz, więc zachowałem się jak typowy debil, nic się nie stało, ale trochę spuchło
w każdym razie jak ktoś słusznie wyżej pisał, trzeba się ubierać i tyle, raczej więcej bez odpowiednich butów nie wsiądę ops:
w ogóle jakoś ch@#$wo mi się dzisiaj jeździło, coś nie miałem chyba dnia.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
uderzyło mnie dokładnie tu ad:Załączone plikisaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-